Tutustu orvokkiin – ihana kevätklassikko!

 

Haluamme tänään keskittyä erityiseen suosikkiimme – orvokkiin! Tämä ihastuttava kukka on tunnettu kauniista väreistään, runsaasta kukinnastaan ja helppohoitoisuudestaan.

 

 

Orvokki – viola

Orvokki on kestosuosikki puutarhoissa, ja se ilahduttaa meitä keväästä syksyyn asti. Orvokki tunnetaan tiheästä ja rehevästä kukinnastaan, kestävyydestään sekä suloisesta tuoksustaan. Orvokki on erittäin suosittu valinta niin kukkapenkkiin, parvekelaatikkoon kuin amppeleihinkin.

 

Orvokin hoito – helppoa ja vaivatonta

Orvokin hoito on yksinkertaista, mikä tekee siitä loistavan valinnan niin aloitteleville kuin kokeneillekin puutarhureille. 

Orvokki viihtyy parhaiten aurinkoisella tai puolivarjoisella paikalla. Orvokki pitää tasaisesta kastelusta, säännöllinen lannoitus kasvukauden aikana edistää orvokin rehevää kukintaa. Muista poistaa kuihtuneet kukat säännöllisesti, jotta uudet kukat pääsevät kehittymään. Kasvin voi istuttaa ulos yleensä jo toukokuussa, sillä se kestää muutamia pakkasasteita. 

 

Tule tutustumaan valikoimaamme!

Myymälöissämme tarjoamme laajan valikoiman orvokkeja eri väreissä. Tule ihastumaan valikoimaamme ja löytämään omat suosikkisi! Lisäksi asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa puutarhaan liittyvissä kysymyksissäsi. Ota epäröimättä yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja.

 

 

huhtikuu 26, 2024 — Kangasalan Myymälä