Kukkakaupat Tampereen Turtolassa ja Lielahdessa, puutarhamyymälä Kangasalla

Honkasen Puutarhalla on Tampereella kaksi kukkakauppaa, Turtolassa ja Lielahdessa. Kukkakappoihimme on helppo poiketa vaikkapa kauppareissun yhteydessä. Turtolassa palvelemme sinua Turtolan kauppakeskuksessa ja Lielahdessa Citymarketin alakerrassa.

Oma puutarhamme sijaitsee aivan Tampereen kyljessä Kangasalla. Tampereen kukkakauppojemme lisäksi myös Kangasalan puutarhamyymälä palvelee asiakkaita. Lämpimästi tervetuloa!

Katso myymälöiden yhteystiedot

Ammattilaiset auttavat valitsemaan oikeat kukat

Kukkakaupoissamme Tampereella ja puutarhamyymälässämme Kangasalla sinua palvelee asiantunteva henkilökunta, joka auttaa valitsemaan juuri oikeat kukat. Honkasen Puutarhalta löydät laajan valikoiman leikkokukkia, viherkasveja ja puutarhakasveja. Sesonkiaikoina myynnissä on omassa puutarhassamme kasvatettuja tulppaaneja, orvokkeja, pelargoneja, amppelikukkia, hyasintteja ja amarylliksiä. Tule ihailemaan kukkaloistoa!

Tampereen kukkakaupoissa sinua palvelevat myös taidokkaat floristimme, jotka tekevät tilauksesta kauniit kukkakimput ja sidontatyöt. Voit tehdä leikkokukkatilauksia ja noutaa tilaustöitä myös Kangasalan myymälästä.

Katso mallikuvat kimpuista ja tilaa itsellesi tai lahjaksi

Honkasen kukkakaupat palvelevat asiakkaita Tampereen alueella myös verkossa

Haluatko tutustua valikoimaan etukäteen tai tehdä tilauksen näppärästi verkossa? Honkasen Puutarhan verkkokaupasta löydät pihakasvit, sisäkasvit, leikkokukat, kylvötarvikkeet ja siemenet sekä muut tarvikkeet puutarhan ja kasvien hoitoon.

Voit tilata tuotteet kotiin toimitettuna tai noutaa ne kukkakaupoistamme Tampereelta tai puutarhamyymälästämme Kangasalta.

Kukkien kotiinkuljetus Honkasen omalla autolla

Tilaa kukat helposti itsellesi tai lahjaksi – toimitamme ne turvallisesti perille Honkasen Puutarhan omalla autolla! Tampereella ja lähikunnissa kukkien kotiinkuljetuksen hinta on alkaen 16,50 €, hinta määräytyy kuljetusmatkan pituuden perusteella.