Tervetuloa Honkasen puutarhamyymälään - Palveleva kukkakauppa Kangasalla

Tervetuloa palveltavaksi Honkasen puutarhamyymälään Kangasalle. Kangasalan kukkakauppa sijaitsee osoitteessa Tiihalantie 21, 36270 Kangasala. Puutarhamyymälä sijaitsee oman puutarhamme yhteydessä. Olet lämpimästi tervetullut palveltavaksi!

Katso myymälöiden yhteystiedot

Ammattilaiset auttavat valitsemaan oikeat kukat

Kangasalla Honkasen Puutarhan kasvihuoneilla kasvatamme sipuli- ja kesäkukkia sekä yrttejä kevät- ja kesäkauden myyntiin. Honkasen kukkakauppa Kangasalla palvelee siis oman puutarhamme yhteydessä.

Tampereen kukkakaupoissa sinua palvelevat myös taidokkaat floristimme, jotka tekevät tilauksesta kauniit kukkakimput ja sidontatyöt. Voit tehdä leikkokukkatilauksia ja noutaa tilaustöitä myös Kangasalan myymälästä.

Katso mallikuvat kimpuista ja tilaa itsellesi tai lahjaksi

Honkasen kukkakaupat palvelevat asiakkaita Tampereen alueella myös verkossa

Haluatko tutustua valikoimaan etukäteen tai tehdä tilauksen näppärästi verkossa? Honkasen Puutarhan verkkokaupasta löydät pihakasvit, sisäkasvit, leikkokukat, kylvötarvikkeet ja siemenet sekä muut tarvikkeet puutarhan ja kasvien hoitoon.

Voit tilata tuotteet kotiin toimitettuna tai noutaa ne kukkakaupoistamme Tampereelta tai puutarhamyymälästämme Kangasalta.

Kukkien kotiinkuljetus Honkasen omalla autolla

Tilaa kukat helposti itsellesi tai lahjaksi – toimitamme ne turvallisesti perille Honkasen Puutarhan omalla autolla! Tampereella ja lähikunnissa kukkien kotiinkuljetuksen hinta on alkaen 16,50 €, hinta määräytyy kuljetusmatkan pituuden perusteella.