Juhlitaan äitejä 9.5.

Äitienpäivää vietetään aina toukokuun toisena sunnuntaina. Tänä vuonna tärkeä päivä on 9.5. Suomessa äitienpäivää vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 1918. Toukokuun toinen sunnuntai vakiintui juhlapäiväksi kuitenkin vasta vuonna 1927.

Äitienpäivän perinteisiin kuuluu esimerkiksi aamiaisen ja lahjojen sekä korttien vieminen äidille vuoteeseen. Kukat ovat olleet aina tärkeässä osassa äitienpäivän juhlintaa. Herkät ruukkuruusut, sesongissa olevat jalopelargonit sekä tietenkin kauniit kukkakimput ovat suosittuja viemisiä äideille.

Äitienpäiväkimpun voi hyvin tilata etukäteen, jolloin se on helppo ja nopea käydä noutamassa myymälästä juhlapäivän aattona tai äitienpäivän aamuna. Kimppuun voit valita yhdessä floristin kanssa sopivimmat kukat, tai voit tilata sopivimman kimpun suoraan verkkokaupastamme. Muistathan, että kaikki tilauskimput sidotaan aina sesongin kukista.

Varaamme tietenkin myös myymälöihimme runsain määrin ihania kukkalahjavaihtoehtoja, joista voit tulla valitsemaan juuri sinun äidillesi tai kumppanillesi sopivimmat!

toukokuu 03, 2021 — Susanna Rauhala