Kukkaloistolla luot tunnelmaa valmistujaisiin

Valmistujaiset ovat yksi elämän suurista käännekohdista. Siksi juhlista kannattaa tehdä ikimuistoiset, vaikka niitä vietettäisiinkin perhepiirissä tai pienellä porukalla. Kukitettu juhlatila on kaunis ja korostaa juhlan arvokkuutta.

Juhlapaikan voi koristella upeaksi kukkakimpuilla ja asetelmilla. Floristimme voivat tehdä tilaustyöt asiakkaan omaan astiaan, tai toivottujen mittojen mukaan. Teethän tilauksesi hyvissä ajoin, jotta ehdimme valmistella sen juhlapäiväksi.

Perinteisesti valmistuvaa on muistettu komealla ruusulla, mutta viime vuosina myös muut kukkalahjat ovat yleistyneet. Valmistuvalle voikin valita hänelle parhaiten sopivan leikkokukan, kimpun tai ruukkukasvin. Kauniit pionit, upeat floristiemme sitomat kukkakimput sekä runsaat kesäkukat ovat erinomaisia vaihtoehtoja valmistujaispäivän kukiksi.

Valmistelemme runsaasti kimppuja ja muita kukkalahjoja myymälöihimme valmistujaisviikolla. Voit valita sopivimmat kukat myymälöissämme tai tilata ne suoraan verkkokaupasta. Toimitamme tilauksia Tampereelle ja Kangasalle, sekä muihin Tampereen ympäryskuntiin.

Tervetuloa valitsemaan ihanimmat kukat valmistujaisiin!